zaterdag 20 augustus 2011

pimp my schuur

Deze week de kinderen weer naar school, man nog een weekje thuis dus lekker tijd om te rommelen. Terwijl hij de schuur aan het verven was, was ik in mijn hoofd al bezig om er leuke spullen voor te zetten. Dit is het eind resultaat.... ik heb nu al ideeen om het met de kerst te versieren maar daar wacht ik nog even mee.
Ook heb ik nog een foto van een armband die ik gemaakt heb van oude knopen, misschien een idee voor iemand. De komende week is alles weer normaal kinderen naar school en man werken.

Ik ben woensdag voor het eerst van mijn leven begonnen aan Hardanger. Ik ga een kussen maken voor op de bank. Ik vond dat altijd wel een mooie techniek dus dacht ik zal het ook eens gaan proberen. Nu ben ik nog aan het voorbereiden voor het echte werk , patroon gezocht, dingen uitrekenen, op stof verdelen.
Als er echt iets te zien is dan zal ik het delen met jullie.
Prettig weekend allemaal!


4 opmerkingen:

 1. Wat een gezellig schuurtje... Ik kwam met doorklikken op jou blog terecht, net begonnen? Ik ben ook nog niet zo lang bezig dus is een berichtje altijd leuk! Ik ga je volgen en ben benieuwd naar alle mooie dingen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezelligheid zo dat schuurtje. De knopenarmband is ook heel erg leuk. Ik ben ook benieuwd naar het/de Hardanger, ik ben zeer nieuwsgierig wat dat zal zijn.
  groeten Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je armband erg mooi!! Dank je wel voor het idee! groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Monique,
  Leuk dat je volger bent geworden van mijn blog. Ik heb even op jouw blog rondgesnuffeld, en dat ziet er ook allemaal leuk en gezellig uit. Ben dus ook gelijk volger bij jou geworden en kom zeker vaker bij je langs.
  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen