maandag 7 november 2011

Borduren

Zo dat was weer even geleden dat ik iets te melden had.
Ik heb het even druk gehad met andere dingen maar nu is er zo nu en dan weer even tijd om creatief te zijn. Zoals gisteren aan het eind van de middag wilde ik gaan borduren, maar kon het helaas niet zo goed meer zien. Toen bedacht ik dat ik vorig jaar een lamp had gekocht, dit was toen een aanbieding en dacht dat komt altijd later nog wel goed uit.....als ik ouder ben. Nu ik kan jullie vertellen de tijd gaat snel maar dat het zo snel zou gaan... Dus toch de lamp er maar bij genomen .....ideaal dus, maar ik moest wel even slikken hoor.


Ik ben al een poos geleden begonnen met een letterbak vullen in het thema hartjes. Maar hier kwam echter niets van. Nu zag ik de letterbak weer opduiken op de site van Jeanet van My scrapideas. Dat gaf me weer moet en ik ga hem nu weer opvullen met het thema handwerken. Ik ga erin borduren, van Elizabeth van Bussy Bessy Creatief heb ik verschillende borduurpatronen gekregen en in mijn eigen archief zat of ook nog wel het een en ander.

Ook wil ik er verschillen dingen in zetten die met handwerken te maken hebben. Ik zal jullie regelmatig op de hoogte brengen. Mijn hoofd loopt er van over. Het leuke is ook dat de lettenbak en het kastje wat er onder staat van mijn ouders zijn geweest.
Fijne week allemaal!
Groetjes Monique

3 opmerkingen:

 1. Hoi Monique,
  Vervelend hé, dat ouder worden sneller gaat dan dat we wel eens zouden willen..... Maar ja, iedere leeftijd heeft zijn charme.....
  Leuk hoor, die letterbak. Hij staat prachtig bij je kastje.... Veel plezier met vullen!
  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook een halogeenlamp boven m'n borduurwerk hoor..., en als het heel erg fijntjes is, pak ik de leesbril van m'n man erbij!! Haha, het zijn maar hulpmiddelen hoor. Je bent zo oud als je je voelt!
  Ik ben erg benieuwd hoe de borduurtjes uitvallen, dat begrijp je wel... Ik hoop dat je tussendoor wat laat zien!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke idee met de lamp en natuurlijk heel veel plezier met het vullen van de letterbak

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen