vrijdag 20 januari 2012

blog ontmoetingsdag

Een paar maanden geleden kwam Elizabeth met het leuke idee om een blog ontmoetingsdag te organiseren.
Aan gezien ik nog niet zo heel lang mijn blog heb was dit totaal nieuw voor mij. Dus ik denken wat zal ik doen....ga ik me daar voor opgeven. Durf ik dat wel met allemaal vreemden. Wie zijn het, wat vinden ze van mij en allerlei vragen die in mijn hoofd spookten. Ja oke ik doe het toch.... ik geef me er voor op. Dus na wat heen en weer bloggen en mailen is er een datum uitgekomen en een plek waar we elkaar gaan ontmoeten. De plaats is voor mij al ideaal want het is 15 minuten rijden van mijn woonplaats. Dus dat scheelt al een hoop denk werk over hoe ik moet rijden. Maar nu komt de datum steeds dichterbij en naast dat ik er erg veel zin in heb wordt ik ook wel weer onzeker. Moeaaaa toch ook wel weer eng, iets totaal onbekends te doen. ook nog wat dingentjes meenemen en doe ik dat dan wel goed...  nou ja je kent dat wel van die vragen waar je toch niets aan heb. mijn man heeft in ieder geval vrij genomen zodat ik lekker de tijd heb en mijn kinderen ook onder de pannen zijn en ik mee daar ook niet schuldig over hoef te voelen. Ik ben blij dat Elizabeth het op zich genomen heeft om dit te organiseren, een hoop werk lijkt mij!
We gaan voor een leuke en gezellige dag met alle creabeaas bij elkaar!

Ik heb er zin in!
              groetjes monique

8 opmerkingen:

 1. Haha Monique, ik denk dat de meeste niemand tot weinig mensen kennen. Ik ken ook helemaal niemand, alleen van het internet, terwijl er iemand zelfs op fietsafstand van mij woont!
  Maar ook ik heb er verschrikkelijk veel zin in! Ik ga jou en al die anderen volgende week ontmoeten en we gaan het zeker super gezellig hebben! Tot dan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet je Monique.., ik had dezelfde onzekerheid vooraf. Zo van "ga ik hier aan beginnen..., hoe zal het allemaal gaan.., etc.."
  Maar we mogen er allemaal zijn, ieder met zijn eigen gaven en talenten. We zijn werkelijk allemaal uniek.. Maar we hebben met elkaar dezelfde passie en dat is HANDWERKEN.. Dan moet het wel helemaal goed gaan, zo'n dag..
  Ik verwacht je hoor!

  Groetjes, ELizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Monique,
  ik ben er ook, heb er zin in. Ook ik blog nog niet zo lang en mijn creativiteit staat al wel een maand of 2 op een laag pitje, het komt niet meer uit mijn vingers (dat komt wel weer als de inspiratie er weer is). Het wordt vast reuze gezellig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er enorm veel zin in, hoe dichterbij het komt, hoe leuker! Het lijkt me heel leuk om andere bloggers te spreken en te zien waar iedereen mee bezig is. Het wordt vast heel gezellig!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, ik vind het ook best eng hoor! Maar het wordt vast heel erg gezellig! Wat Elizabeth zegt, we hebben gelukkig allemaal als hobby 'handwerken' ;-) tot morgen, leuk!!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tot morgen ...ik moet 2,5 uur treinen en ben ook onzeker ...maar een uitdaging zeker !!

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Achteraf viel het natuurlijk allemaal mee en was het super gezellig.
  Leuk iedereen in het echie ontmoet te hebben.
  Ik ben volger nummer 30 geworden, nog even en je heb er ook een paar honderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo,ik heb je gevonden en je zit nu al over de dertig en die zenuwen had ik ook van te voren,hoor enne bij 50 volgers een give-away, leuk je ontmoet te hebben,groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen