donderdag 7 maart 2013

post dream maken and share

Wat kan post toch soms op een goed moment komen zeg!
Ik zit wat in een dipje maar zolang ik maar door blijf gaan met de dingen die ik moet doen kan ik mee aardig groot houden.
Ik maak me eigenlijk boos over dat het tegenwoordig lijkt of het alleen maar goed is als iedereen zowel kinderen als volwassenen goed presteren en boven aan de top kunnen meedraaien.
En dat als je even anders doe of kan als de gemiddelde dat je dan niet meer mee doe of zelfs gepest word.
Toen ik daarover aan het denken was kwam de post..

en ja hoor daar kwamen de tranen die me al een poos dwars zaten eruit.
Het was Post van Nancy.
Ik heb haar een jaar geleden ook ontmoet op de blogdag in Sliedrecht wat toen super leuk was!
Ze had een mooi hart gehaakt en schreef erbij 'n hart is vast altijd goed.
Nou ik kan je zeggen in dit geval zeker Nancy!
Ik heb hem gelijk opgehangen op mijn rek waar nog meer dierbaren harten op hangen en staan.
Ook nog een zakje met leuke knopen. Twee kaartjes met de tekst Keep calm and carry on en keep calm and carry yarn. Een stukje band om op de borduren, en een leuke kaart met krijt erbij waarop je dan wat kan schrijven. En ook nog een motief met vogel die ik ergens op kan strijken. Super leuk dus.
Heel erg bedankt Nancy dit kon ik net even gebruiken!
Groetjes monique
6 opmerkingen:

 1. Aaaw, wat een leuke dingen allemaal! Wat fijn als je zoiets krijgt als je het net even nodig hebt!

  Veel liefs en sterkte :)
  Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms komt de post net op het goede moment. Fijn dat je dat zo'n goed kan doen.(ondanks dat het tranen opleverde). Sterkte nmet je dip en wees gewoon jezelf dat is genoeg.Groet jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weet je, je hoeft niet bovenaan de top mee te kunnen draaien, maar ik denk dat het belangrijker is als je presteert naar wat je kan. Niet op je tenen moeten lopen, maar er ook niet met je pet naar gooien. Ieder heeft nou eenmaal zijn eigen talenten, en dat hoeven niet altijd toppresteerders te zijn. Ik heb liever iemand die lekker sociaal is, hoor.

  Hihi, die hartjes zijn precies goed bij jou, he.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Monique, fijn dat mijn post precies vandaag kwam! Ik kreeg zelf ook een heel mooi boekje met daarop 'achter de wolken schijnt altijd de zon', ook op zo'n dag! Als je het even niet meer ziet zitten, bedenk dan dat en een flinke 'regen(huil)bui' kan ook veel goed doen hoor! ;) liefs, knuffel, Nancy ps. hoop je nog eens te zien en dan gaan we weer op 'koopjesjacht' ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kunt soms best verdrietig worden van alle druk en verwachtingen maar ook zo blij van een lief gebaar! En inderdaad: een hartje is altijd goed...
  Ik kwam op je blog via Nenz en nu heb je er een nieuwe volger bij!
  Fijn weekend1!
  Groetjes Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi, Ik heb je DreamMakeShare post ontvangen, wat een mooie kaart met geborduurd randje. Ben d'r helemaal verliefd op. Ook de andere dingetjes waren leuk en lief. En met dit weer is een kopje thee heerlijk. Bedankt.
  Groetjes Lisette

  BeantwoordenVerwijderen