vrijdag 15 november 2013

eindelijk

Eindelijk eindelijk eindelijk kan ik het met jullie delen. Wij zijn er sinds de hemelvaart mee bezig maar nu is het eindelijk rond. Wij gaan verhuizen en niet zomaar .......we wonen nu nog in Gorinchem Zuid-Holland. En onze nieuwe woonplaats word in Zeeland Oostkapelle. Dat is ongeveer 1 en een half uur hiervandaan.
Mijn man gaat daar een eigen zaak beginnen. Dit is iets wat hij vroeger al wilde maar dit min of meer aan de kant geschoven had. Nu kwam het op ons pad. Ook onze kinderen 2 meiden van 14 en 12 jaar en ons zoontje van 7 jaar vinden het erg leuk. Dat was best wel spannend om ze onze plannen te vertellen want vooral de meiden laten toch wel alles achter hier, maar ze zien het helemaal zitten. Het is de bedoeling dat we er rond de kerst gaan wonen. Dus nu krijgen we het druk met allerlei dingen te regelen voor ons gezin. Ik ben benieuwd of er nog mee creatievelingen daar in de buurt wonen. Wij kennen er echt helemaal niemand dus het is reuze spannend. We zijn benieuwd hoe het ons allemaal zal vergaan. De kinderen op hun nieuwe school en op de korfbal vereniging die we daar ook gaan zoeken voor ze. De komende tijd gaan dus de hobbyspullen in de dozen, maar het leuke is dat ik wel een eigen grote hobbykamer daar ga krijgen. Misschien leuk als er mensen zijn die een blog hebben en in de buurt van Oostkapelle wonen en het leuk vinden om vast via de blog of per mail contact te krijgen.
Fijn weekend allemaal!
Groetjes Monique

6 opmerkingen:

 1. Wat spannend, Monique! Fijn dat iedereen er zin in heeft. Heel veel plezier met de voorbereidingen en veel geluk samen op je nieuwe stek.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, spannend!!!! Heel veel succes en met verhuizen en jullie nieuwe stek tot thuis te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes in het Zeeuwse! Je vertrekt nu ook uit Gorkum ...

  Gr. Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een verandering! Tjonge..., dat is een hele onderneming...
  En wat zul je het druk krijgen de komende tijd, of misschien ben je al een tijdje druk met van alles. Succes met alle voorbereidingen hoor!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super mooie stap gaan jullie maken. Heel veel succes en sterkte met de verhuizing en het maken van deze enorme stap......
  Groetjes,
  José

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spannend!!! Maar wel leuk!! Veel succes met alles!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen