vrijdag 7 oktober 2011

Haken, hardanger,

Zo weer eens een bericht van mij. Ik ben weinig op het blog geweest maar wel een hoop gemaakt. Ik zal de bewijzen ervan toevoegen. Je zal het nu niet meer zeggen maar vorig weekend was het toch prachtig weer he..Mijn dochter en de hond hebben hiervan zichtbaar genoten.

Onder tussen zat ik voor mijn vriendin een aardigheidje te haken want daar gingen bij op visite. Deze gelijk 3 keer gemaakt dus dat was heerlijk.
Verder nog wat cupecakes gehaakt en ben ik begonnen met kerst spullen te haken, die is nog niet helemaal klaar dus die houden jullie te goed van me.
Ook  post gehad omdat ik meegedaan heb aan de lapjesswap. Dat is de eerste keer dat ik aan zoiets meedeed, ik vond het erg leuk en spannend op post terug te krijgen en niet te weten wat er in zit.Ook nog een foto toe van mijn hardangerkussen die ik aan het maken ben. Hoewel dit even op een laag pitje staat omdat ik voor de kerst aan het haken ben. Dit keer was het hardanger best eng om te doen want nu moest ik draadjes wegknippen en eruit halen, en dat heb je toch zo iets van nu kan ik dus echt geen fouten maken want die kan ik dan niet meer herstellen.

Verder krijgen vandaag 2 mensen die ik ken de sleutel van hun nieuwe huis, dus gisteren nog even een sleutelhanger voor hun gemaakt. Dus ik ben aardig druk geweest. En mijn hoofd loopt over van nieuwe ideeen. Maar tijd.... Ik denk dat ik nog eens een winkel ga beginnen waar je vrijetijd kan kopen want volgens mee zitten we daar allemaal om te springen.Ik wens jullie allemaal een prettig weekend en tot gauw!
Groetjes monique

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto van je dochter met de lab.., oh ik heb toch zo'n zwak voor deze honden!
  Je laat leuke werkjes zien op de andere foto's, daar krijg ik zin van...
  Tja die factor tijd is het probleem van elke creatieveling. Daarom pak ik ook maar een hoop dingen creatief aan, w.o. bv het huishouden, hahaha...

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ligt je dochter heerlijk zo met de hond te genieten.....Het was ook zulk mooi weer. Dat is nu wel anders....
  Maar wat laat je ons weer genieten van mooie spullen die je hebt gemaakt. Jammer dat ik geen gehaakt cupcakeje zie, ben daar nl. wel erg benieuwd naar.
  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen heb je gemaakt! Ik vind de gehaakte 'hangers' erg mooi! Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen