zondag 9 oktober 2011

kringloop

Ik hoor altijd van mensen dat ze bij de kingloop leuke dingen gekocht hebben. En altijd als ik er kom kan ik niets vinden. Maar....deze week was het mij beurt bij de kringloop. Twee wekpotten vol met knopen. Deze spaar ik dus dat kwam goed uit. En verder zag ik een oud voetenbankje staan en dacht gelijk die is voor mij. Ik was helemaal blij en onderweg in de auto wist ik als wat ik er mee ging doen.


Eerst een oud wit lapje eraf gehaald. Toen een wit lapje katoen van me zelf bestempeld met claerstamps van Eline. Wat vulling eronder gedaan. Een oud plaatje afdrukken op een stukje stof, nog band bestempeld en wat bedeltjes eraan gehangen. Het was er leuk om te doen en ik vind het ook erg leuk geworden. en het staat nu in het raamkozijn.Ik heb een paar weken geleden ook nog een theetafel wit geverfd en er wat oude foto's op gezet. Ik heb er zelf foto's van mijn opa en oma en mijn overgroot opa en oma op staan. Ook nog 2 oude brillen van opa. Ik vind het echt een knus hoekje.


Ik heb de laatste dagen wel meer last van mijn gewrichten ik denk door het vochtige weer. Ik lees trouwens best van veel in blogs mensen die last hebben van weken delen reuma. Dus mezelf maar weer even in acht nemen. Ik ben nu bezig voor kerst te haken. Ballen Bomen en Bellen. Ik wens jullie allemaal en fijne week en tot blogs!
Groetjes monique

3 opmerkingen:

 1. o, ik dacht eerst: je hebt een mega-speldenkussen gemaakt, maar hij staat in de vensterbank mooi te wezen.
  leuk gedaan!
  groetjes
  Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woww das een superrrrrr leuk bankje geworden en je tafeltje heel gaaf zo met echt oude foto's !!

  Ik heb m'n borduurtjes eerst op strijkvlieseline gestreken en om een kartonnentje heen geplakt , werkt prima !

  Succes, groetjes Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi bankje en ook ontzettend leuk om te doen en leuk dat je volger bij mij bent geworden.

  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen