zondag 15 april 2012

haken

He, he eindelijk weer eens een bericht van mij. Door allerlei omstandigheden kwam het er maar niet van om een keer weer een blog te schrijven. Ik kreeg zelfs post van Marjo via de mail waarin ze vroeg of alles goed ging.
Ik heb gewoon een erg drukke tijd achter de rug vooral in het gezin ondertussen zijn mijn 2 dochters en ik ook jarig geweest en dat geeft ook altijd de nodige drukte. Mijn man is inmiddels uit het gips en begon naar 6 weken weer met werken. Hij was net aan het werken en toen werden zowel mijn man als  mijn zoontje en ik geveld door de griep. Dus met ons drietjes goed ziek op bed en dit had ook een lange nasleep. Na vorige week nog een dip te hebben gehad lijkt alles nu in een rustiger vaarwater terecht gekomen te zijn in hoevere dat kan ik een gezin het 3 kids.
Mijn dochter Daphne is inmiddels 11 geworden en heeft van ons paardrijlessen gehad. Dit is iets wat ze al heel lang wilden. Om haar toch een pakje te geven had ik deze voor haar gehaakt.


Mijn andere dochter Desiree was 4 dagen later jarig en is 13 geworden.
Ook voor haar wilde ik iets haken want zij had van ons een nieuwe fiets gekregen. Dus werd het dit feest varken.Vandaag ook nog even aan het freubelen geweest en heb ik dit vogelhuisje gemaakt.
Ik had het al een poos in huis maar wist eigenlijk niet zo goed wat ik er mee wilden. Dus maar gewoon wat stof en dingen uit de kast gehaald en aan de slag gegaan.
Ook ben ik begonnen met het haken van een tas met granny square's. Maar daar laat ik de volgende keer wel wat van zien.
Ik heb eerst nog overwogen om te gaan stoppen met bloggen omdat ik het de afgelopen tijd behoorlijk had laten versloffen en ik dacht  ik lig zover achter met iedereen die zitten vast niet meer op mij te wachten. Nancy ik schaam me helemaal voor jou, ik heb je vogels nog niet gemaakt, maar ik ga ze deze week echt maken en stuur ze op naar je, ik schaam mij diep!
Ik hoop dat ik jullie niet te veel teleurgesteld heb de afgelopen tijd maar ik ga mijn best weer doen om meer tijd voor het bloggen te vinden.
Groetjes Monique

4 opmerkingen:

 1. Hé Monique, doe niet zo gek, het is vrijetijdsbesteding, hobby wat je doet en als daar even minder tijd voor is, is dat voornamelijk heel jammer voor jou; voor ons ook wel jammer natuurlijk, maar het is vooral een soort van cadeautje als je wel blogt en onverwachte cadeautjes zijn het leukst ;-)

  Gefeliciteerd met alle jarigen. Je hebt goed je best gedaan voor de dames, dat hebben ze vast weten te waarderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Monique, nog gefeliciteerd met jezelf en alle jarigen!! En het geeft helemaal niets hoor!! Ik weet er alles van hoe het kan lopen in een gezin met 3 kids en dan zijn ze bij mij nu nog veel ouder (en dus, soms dan ;) gemakkelijker). Dus echt, geeft niets, komt gewoon nog! Ik blijf iets heel erg leuks in het vooruitzicht houden :) En bloggen moet ook iets leuks blijven hoor. Doe wat jij wilt! Ik vind je gehaakte beestjes superleuk en je huisje erg mooi!!!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa je bent er weer ! Nog proficiat met alle jarigen !

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Monique, allereerst nog gefeliciteerd met je verjaardag en met die van je dochters! Leuke dingen heb je gemaakt voor je meiden. Je huisje vind ik heel erg mooi.
  En wat het bloggen betreft: het moet wel leuk blijven. Andere dingen vragen soms meer aandacht en dat gaat dan voor. Maar ik vind het wel heel leuk dat je er weer bent :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen