donderdag 15 november 2012

  
Zo dat is weer even geleden dat ik geschreven heb. Ik heb regelmatig wel jullie blogs gelezen en zie erg leuke dingen voorbij komen. Het is ook niet zo dat ik heb stil gezet hoor. Inmiddels is onze zoon jarig geweest en die is ook al weer 6 jaar geworden. Hij is fan van Feyenoord en wilde graag op cupe cakes trakteren van feyenoord. Dus ik aan de slag voor alle kinderen uit zijn klas en de juffen en meesters voor de school. Hij vond ze zo leuk dat hij het ook wel op de training van de korfbal wilde trakteren. Op de dag van zijn verjaardag wilde hij de kinderen die zouden komen er ook een geven dus het zijn er uiteindelijk zo'n 60 geworden.
In de winkel waarin in vrijwillig werk was de week erop een ladies day. Dus vroegen ze of ik daar ook cupe cakes voor wilden bakken en versieren. Oke maar wat zou ik er dan op doen...... na een poosje denken dacht ik maak er van marsenpein knopen op. Dit moesten er ook ongeveer 60 zijn.          
 

 In gorinchem was er ook nog een creabeurs daar ben ik met mijn dochters en met mijn vriendin heen gegaan. Mijn dochter van 11 heeft toen dit hart gemaakt van mozaik. Leuk he.
Ook ben ik met de zelfde vriendin naar de crea doe geweest maar dan lekker zonder kinderen. Dat andere hart hebben wij toen daar gemaakt. We vonden beide beurzen erg leuk en we hebben veel nieuwe ideetjes opgedaan.

 Bij de action waren er harten doosjes in de aanbieding voor weinig. Ja die kon ik natuurlijk niet laten staan. En inmiddels zijn er al 3 gepimpt. Een ander vriendin is nog een da wezen knutselen en toen hebben we deze dingen allemaal gemaakt.
Doosje van de action
Flesje beplakt
Hartje van de xenos
    
Alles nog een leuk plekje gegeven in de woonkamer, heerlijk zo'n dag!
De leuke tijd van de huiskamer inrichten is weer aangekomen.
Ik kan daar zo van genieten.
Maar laten we ook zeker de mensen niet vergeten die het even allemaal niet zo leuk hebben om wat voor reden ook.
Laten we voor hun een extra kaarsje aan steken!
Groetjes monique.

3 opmerkingen:

 1. Mooi gebaar om ook even stil te staan bij alle mensen die het niet zo meezit.
  Je bent lekker bezig geweest (die cupcakes letterlijk "lekker bezig", tsjonge wat een massa productie in je eigen keuken, heel mooi gedaan!) en hopelijk blijf je dat voorlopig wel. leuk allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De cupcake's zien er uit om op gegeten te worden..... Leuk om te doen, toch?
  Je harten creaties zien er ook super leuk uit. Vooral die van je dochter!
  Gezellig weekend en groetjes,
  Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HOLA AMIGA, TUS TRABAJOS SON HERMOSO, TE FELICITO, QUE DIOS BENDIGA TU CREATIVIDAD.. AHORA TE SIGO, VISITAME PARA QUE VEAS LO QUE YO HAGO TAMBIEN MUY HUMILDEMENTE..!
  SIEMPRE SERAS BIENVENIDA..
  ZHOBEYD@....

  BeantwoordenVerwijderen