zaterdag 18 augustus 2012

achterstallig onderhoud?

Deze week toch nog maar even naar de huisarts voor mijn rug en die stuurde mee natuurlijk door naar de fysio. Hij gekeken en gedaan dan ..ja dit noemen we eigenlijk achterstallig onderhoud.... oke ...goed...en nu ...op de schroot hoop of is er nog wat aan te doen? Ik moet dus mijn rug in een andere houding zien te krijgen boven rechter  en onder minder hol in mijn geval. oke...maar als ik mijn rug boven rechter doe dan trekt mijn onderug holler..ja en dat mag dus niet .. Al met al valt het niet mee om je houding te veranderen. Dus ook voor 3 dagen een stook tape op mijn ruggenwervel zodat ik mezelf gelijk corrigeer. Als je boven de 40 kom dat gaan toch de kwalen komen hoor ik al om mij heen.
Maar vooral in beweging blijven en ik vertel U ook denk ik niets nieuws door te zeggen dat U wat te zwaar bent.... Naar daar knap je echt op van zo'n fysio. Ik vroeg nog word ik hier ook nog lekker gemasseerd hier maar dat was niet de bedoeling.
Dus ik ben ook maar weer eens begonnen aan poging tig om wat te gaan afvallen, dus daar zal mij ook wel eens over horen zuchten en klagen. En verder deze week...... kleine dingen gedaan zoals vriendsschapsarmandjes maken. Ook heb ik verschillende sleutel hangers gehaakt net zoiets als deze.
Nou op dan maar naar een gezond en bewegenlijke week.
Groetjes monique

Hoe hou ik mezelf voor de gek?
3 opmerkingen:

 1. Ach Monique, geen leuke berichten. Je moet toch ook goed voor jezelf zorgen ;-) Nou, ik weet wat je bedoelt hoor. Ik zou zeggen, neem er nog maar een mooi haakwerkje bij! Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, daar kan je het dan mooi mee doen!! Met zulk nieuws zou er toch zeker een massage tegenover moeten staan....
  Zullen we binnenkort maar weer eens gaan lopen met z'n tweeen? Ik ben niets aangekomen in de vakantie, maar ook niks kwijtgeraakt. Dus voor mij is het ook goed.
  Zijn we volgend jaar 2 slanke dennen!!!
  Groeten,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet zo leuk om te horen allemaal. Lastig om je houding te moeten veranderen. Hopelijk gaat het lukken, want een rug die niet meewerkt, is ook geen pretje.
  Maar, kop op, de humor heb je gelukkig wel :)
  Je hebt trouwens mooie sleutelhangers gemaakt. Lekker werkje, die kleine dingetjes.
  Sterkte met alles. Zal ik met je meedoen met afvallen? Er kunnen hier ook nog wel een paar kilootjes af...


  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen