zondag 12 augustus 2012

Terug

Zo we zijn weer terug!
We zijn voor de derde keer naar deze camping geweest en weer was het goed. We hebben daar heerlijk de ruimte om de stacaravan heen. Voor de kinderen is het heerlijk en er is genoeg te doen maar er is ook rust. We stonden nu weer op een andere plek maar ook deze was weer goed. We zeggen al tegen elkaar dat het moeilijk word wat het volgend jaar gaat worden.


 De omgeving hebben we nu wel gezien maar de camping is echt heerlijk, de 5 sterren die ze vorig jaar hebben gehad hebben ze zeker verdiend.  Moet je kijken wat een ruimte heerlijk toch. Ik heb toch heel veel andere plaatsen gezien waar de plek toch een stuk kleiner was.
De eerste week verliep voor mij minder dan de bedoeling was. Ik ging weg met wat pijn in mijn rug  had thuis wat extra schoongemaakt dus dacht dat gaat wel over en een reis van 1000 kilometer is er ook niet echt goed voor. Maar de eerste zondag kon ik helemaal niets niet lopen zitten of staan zelf liggen deed erg veel pijn. Ik kon mij niet eens zelf aankleden.
Dus maandag toch maar met veel pijn en moeite naar de Franse huisarts. Gelukkig kon deze een beetje Engels en met wat handen en voeten en voel werk kreeg ik pijnstillers mee en spier ontspanners. Na 5 dagen met veel pijn en moeite wat bewogen te hebben rond de caravan begonnen de medicijnen te helpen.
Als ik af en toe kon zitten heb ik wat vriendsschapsbandjes zitten maken uit dit boekje.           Zo staat het patroon in het boekje beschreven.
Deze bandje heb ik met veel tussen pose gemaakt dan weer even knopen en dan weer even staan en proberen te bewegen en te lopen want lang in een houding kon ik niet zijn.
De bruine heb ik voor een vriendin gemaakt die ook op die camping was.
Tussen door het mijn dochters ook maar even geleerd hoe het knopen gaat maar dan wel de eenvoudige versie.
Dus ondanks alles heb ik toch nog wat met ze kunnen doen al was het geen zwemmen en wandelen of tennissen. Want ik voelde me toch wel vervelend naar hun toe ook want het was toch de vakantie waar we heel het jaar zo naar uitgekeken hadden. Ze hebben er gelukkig ook wel om moeten lachen als ik weer eens niet uit de stoel kon komen of ik iets niet kon tillen. Ik had regelmatig de naam van Oud Omaatje. Nou daar kon ik het mee doen. Na 5 dagen ging het elke dag wat beter en zijn we steeds meer dingen kunnen gaan doen. De laatste 2 dagen konden we gelukkig ook nog naar het strand. Iets wat ik heerlijk vind schelpen zoeken, lekker wandelen ( kleine stukjes deze keer) wind, bootjes kijken en mensen kijken heerlijk.Een foto van de kinderen.
Daphne 11 jaar
Dylan      5 jaar
Desiree  13 jaar

Dit was zo ongeveer het vakantie verhaal. De kinderen hebben nog veel meer gedaan door zoals paardrijden en boomklimmen. En nu nog een week thuis vakantie en dan mogen ze weer naar school hier.
Groetjes Monique

7 opmerkingen:

 1. OOhh wat erg ... rugpijn op je vakantie ... ik heb het ook eens gehad we stonden boven op een duin op Texel en als ik naar het toiletgebouw moest was ik wel een kwartier onderweg terwijl je daar normaal in een paar minuten naar toe kan lopen ... gelukkig heb je nog een paar dagen lekker vakantie kunnen vieren ...

  Groetssssssss Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, dat viel niet mee, met die rugpijn. Maar je hebt de tijd toch goed doorgebracht en jullie hadden inderdaad een schitterend plekje!
  Leuk, om samen vriendschapsbandjes te maken. Gezellig werkje is dat toch.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow, dat is heel erg naar (ik spreek helaas uit ervaring) als je je tijdens de vakantie zo slecht kunt bewegen. Gelukkig is het later wel beter gegaan en heb je toch wat meer kunnen genieten.
  De camping ziet er inderdaad prima uit, heerlijk hoor.
  Fijn dat jullie weer heelhuids terug zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé wat vervelend dat je zo'n last van je rug hebt gehad en wat lijken je dochters sprekend op elkaar zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat jullie op dezelfde camping stonden, maar erg vervelend van je rug! Ook wij hebben genoten van alles op en rond de camping, wij stonden helemaal achter op de camping met onze eigen caravan. Mijn dochter kijkt even mee naar je foto's... ze herkend je dochters direct ;)

  Fijne dag. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige camping zeg!! Wel balen van je rug!! Kan me voorstellen dat je daar niet op zit te wachten! Maar je hebt leuke dingen gemaakt zeg! Ook voor de vakantie nog ;-)
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen